Hotel Montana
Leopold II Laan 11
8660 De Panne
tel: +32 58 41 18 29
gsm: +32 474 30 51 06

 
kies aankomstdatum
kies vertrekdatum

Beoordelingen

Wij waren heel erg te spreken over ons bezoek aan jullie hotel.

Het waren heerlijke bedden (die willen we thuis ook wel) en de kamer was in style van plopsaland, wat heel leuk voor onze zoon was.

Ook het zeer gevarieerde ontbijt was verrukkelijk!

Ook werd nog eens onze stekker van de ipad die we vergeten waren, direkt aan ons nagestuurd.

Ook al sliepen we maar een nacht bij jullie, kregen we ook nog het aanbod om evt handdoeken mee te nemen naar het strand als we wilden.

Wat een superservice!

Dank je wel.

Bonjour Monsieur et Madame Tyriard, je préfère vous répondre directement plutôt qu'à Booking.com ... 

Ma compagne et moi-même sommes très satisfaits de la nuit passée dans votre établissement. Le confort de la chambre était très bon pour un séjour de courte durée, et l'architecture un peu ancienne était rassurante, plus rassurante que les constructions trop rigides des réalisations contemporaines !

Nous n'avions jusqu'à présent jamais séjourné à La Panne, mais nous n'hésiterons pas à revenir une prochaine fois !

Nous avons vraiment apprécié notre séjour dans votre hôtel. La chambre était bien par contre, la salle de bain était un peu petite. Il faudrait peut-être réparer la vitre de la douche. La literie était parfaite et l’hôtel était calme. Le petit déjeuner était bien garni.
Nous aurons de très bons souvenirs de notre passage dans votre établissement.

Fred beveelt Hotel montana aan: "Leuk hoteltje. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Dus kan je dan ook niet alles verwachten. We hadden ontbijt een goed bed En we betaalde 150 euro. Voor 5 personen . Terwijl andere hotels daar in de buurt over de 300 vroegen . Hartje zomer

Beste,

Wij hebben deze week 2 nachten in jullie hotel overnacht en ik wou even een mailtje sturen om te zeggen dat wij heel tevreden waren.
Als wij nog eens op vakantie gaan naar zee met onze kindjes komen we zeker terug.
Het was heel kindvriendelijk en ook voor de honden was het ideaal.

Nogmaals bedankt!

Groetjes, Katia

Valérie,

Afgelopen nacht (van
13 op 14 augustus) hebben we geslapen in jullie B&B familiekamer met 3
aparte slaapruimtes, op de 2e verdieping in het huis aan de Visserstraat.

Ten eerste is dit erg goed bevallen, het was perfect voor ons omdat we niet gerelateerd zijn en dus fijn om aparte slaapvertrekken te hebben. Het ontbijt was ook zeer uitgebreid en goed verzorgd, hartelijk dank.

 

Hallo lieve mensen, van hotel Montana

Wij, mijn zus en ik moeten jullie zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer wel bedanken voor het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele leuke verblijf die jullie ,via een grouponbon aan boden aan onze ouders!!!zij, met hun 75 en 80 jaren werden heel erg verwend tijdens hun verblijf bij jullie. zij kregen kamer 12 en genoten volop van jullie prachtig hotel, zij hebben 100uit-genoten van hun 5-daags verblijf bij jullie!!! hun prachtige kamer(met balkon) jullie fantastisch ontbijt, jullie gastvrijheid en jullie vriendelijkheid hebben hun verblijf bij jullie tot een onvergetelijke belevenis gemaakt, en daar danken wij jullie voor!!! dit is(hopelijk) voor herhaling vatbaar!!!

liefs van de zussen Ann en Carine

Valérie,

Met dank voor de ontvangst en de leuke babbel, ..  Tot later, groetjes Eric en Martine

Afgelopen juni hebben wij met ons gezinnetje een overnachting bij jullie gehad in een familiekamer, om aansluitend naar plopsaland te gaan.

Dit is ons zo goed bevallen dat wij in September a.s. nog een intresse hebben om dit te doen. Dan met 2 gezinnetjes (gezellig hoor!)

Geachte,
Wij willen nog even melden, dat we een te gekke tijd bij jullie hebben gehad. Er zijn wat misverstanden geweest rondom de prijs en boeking, maar we Willen jullie laten weten dat We jullie tarief zeer schappelijk vinden en het erg waard. Alleen waren wij er niet op voorbereid. Ondanks alles vinden we dat jullie ons goed tegemoet zijn gekomen! We komen zeker nog een keer terug en nemen onze vrienden mee! De kinderen hebben ook heerlijk genoten!!
Heel erg bedankt, en tot gauw !
M.V.G.

Hallo Valerie !

We hebben een paar dagen verbleven in je hotel. Het was zeer aangenaam, zeer rustig en tiptop service. Om je te bedanken stuur ik je een paar foto's !
We komen zeker nog eens terug, dus tot....weldra?
Beste groeten,
Joske

Beste Peter en Valerie,
Alvast bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben er alvast weer van genoten, en als ik je de talrijke mails met bedankingen moest laten lezen, hoe hartverwarmend deze zijn, dan zijn we verplicht om volgend jaar terug te komen.

Dus we zoeken alvast weer naar een geschikte datum en we laten het jullie op tijd weten.

De onkosten voor de gebruikte drank zal ik zo snel mogelijk overschrijven.
Groetjes,
Marc.

 

Beoordelingen

Nous avons vraiment apprécié notre séjour dans votre hôtel. La
Lees verder