Hotel Montana
Leopold II Laan 11
8660 De Panne
tel: +32 58 41 18 29
gsm: +32 474 30 51 06

 
kies aankomstdatum
kies vertrekdatum

Beoordelingen

Beste,

Wij hebben deze week 2 nachten in jullie hotel overnacht en ik wou even een mailtje sturen om te zeggen dat wij heel tevreden waren.
Als wij nog eens op vakantie gaan naar zee met onze kindjes komen we zeker terug.
Het was heel kindvriendelijk en ook voor de honden was het ideaal.

Nogmaals bedankt!

Groetjes, Katia

Valérie,

Afgelopen nacht (van
13 op 14 augustus) hebben we geslapen in jullie B&B familiekamer met 3
aparte slaapruimtes, op de 2e verdieping in het huis aan de Visserstraat.

Ten eerste is dit erg goed bevallen, het was perfect voor ons omdat we niet gerelateerd zijn en dus fijn om aparte slaapvertrekken te hebben. Het ontbijt was ook zeer uitgebreid en goed verzorgd, hartelijk dank.

 

Hallo lieve mensen, van hotel Montana

Wij, mijn zus en ik moeten jullie zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer wel bedanken voor het heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele leuke verblijf die jullie ,via een grouponbon aan boden aan onze ouders!!!zij, met hun 75 en 80 jaren werden heel erg verwend tijdens hun verblijf bij jullie. zij kregen kamer 12 en genoten volop van jullie prachtig hotel, zij hebben 100uit-genoten van hun 5-daags verblijf bij jullie!!! hun prachtige kamer(met balkon) jullie fantastisch ontbijt, jullie gastvrijheid en jullie vriendelijkheid hebben hun verblijf bij jullie tot een onvergetelijke belevenis gemaakt, en daar danken wij jullie voor!!! dit is(hopelijk) voor herhaling vatbaar!!!

liefs van de zussen Ann en Carine

Valérie,

Met dank voor de ontvangst en de leuke babbel, ..  Tot later, groetjes Eric en Martine

Afgelopen juni hebben wij met ons gezinnetje een overnachting bij jullie gehad in een familiekamer, om aansluitend naar plopsaland te gaan.

Dit is ons zo goed bevallen dat wij in September a.s. nog een intresse hebben om dit te doen. Dan met 2 gezinnetjes (gezellig hoor!)

Geachte,
Wij willen nog even melden, dat we een te gekke tijd bij jullie hebben gehad. Er zijn wat misverstanden geweest rondom de prijs en boeking, maar we Willen jullie laten weten dat We jullie tarief zeer schappelijk vinden en het erg waard. Alleen waren wij er niet op voorbereid. Ondanks alles vinden we dat jullie ons goed tegemoet zijn gekomen! We komen zeker nog een keer terug en nemen onze vrienden mee! De kinderen hebben ook heerlijk genoten!!
Heel erg bedankt, en tot gauw !
M.V.G.

Hallo Valerie !

We hebben een paar dagen verbleven in je hotel. Het was zeer aangenaam, zeer rustig en tiptop service. Om je te bedanken stuur ik je een paar foto's !
We komen zeker nog eens terug, dus tot....weldra?
Beste groeten,
Joske

Beste Peter en Valerie,
Alvast bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben er alvast weer van genoten, en als ik je de talrijke mails met bedankingen moest laten lezen, hoe hartverwarmend deze zijn, dan zijn we verplicht om volgend jaar terug te komen.

Dus we zoeken alvast weer naar een geschikte datum en we laten het jullie op tijd weten.

De onkosten voor de gebruikte drank zal ik zo snel mogelijk overschrijven.
Groetjes,
Marc.

 

Beoordelingen

Hallo Valerie !

We hebben een paar dagen verbleven in je hotel. Het was zeer aangenaam, zeer rustig en tiptop service. Om je
Lees verder

Officiële partner